Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

UPOZNAJTE CARNIVAL BREEZE

Najnoviji brod u krstarici Carnival Cruise je pravi brod zabave, pod imenom CARNIVAL BREZE.
Predstavljen je ovog meseca u Mediteranu, to je brod koji prima 3690putnika, do sada neprevazidjen zabavni park na vodi, sa bioskopskom salom i 3D ekranom sa pokretnim sedistima i specijalnim efektima.

Pet intersantnih stvari koje treba znati o ovom novom brodu:

1.Vodeni Park-ne morate biti dete da biste bili odusevljeni ovim velicanstvenim parkom sa dva ogromna vodena tobogana. Jedan je Twister visok 312ft a drugi je Drain Pipe.Tu su jos dva manja vodena tobogana i velika "kanta" sa 300galona koja iznenada prosipa vodu, kada najmanje to ocekujete.Pripremite se da budete mokri!

2.Sportski Kvart-ako vam je malo zabave u vodenom parku,na ovom delu doka nacicete terene za mini golf,na dva nivoa,traku za trcanje,prostor za vezbe,teretanu,stolove za pingpong,stoni fudbal,terrene za kosarku,odbojku ,cak i fudbal! I pored svega toga,tu su kanapi za penjanje,koji kao da "izlaze iz neba".
3.Spokoj i mir.Ako je vas pojam mira i uzivanja dan na suncu,opusteni bez dece koja naokolo trckaraju,onda je ovaj brod za vas.Kao i prethodna dva nova broada i Carnival Breeze ima deo koji je samo za odrasle.Ovo skrivaliste za odrasle zove se Spokoj koje je mirno i tiho isto koliko je Vodeni Park ziv i glasan i pun desavanja.Spokoj se nalazi na prednjem delu doka cime pruza velicanstevene poglede,opremljen je udobnim stolicama i lezaljkama koje okruzuju dva ogromna djakuzija i bar.

4.Uzbudljivi Bioskop.Na cetvrtom doku,pored kluba za tinejdzere,nalazi se high-tech prostor sa 24sedista ,interesantan i za decu i za odrasle.Tu se pustaju kratki filmovi na specijanom 3D ekranu praceni simulacijom pokreta.Gledaoci nose specijalne 3D naocare a specijalni efekti ukljucuju prskanje vodom i duvanje vetra.Ulazak za ovaj teatar se posebno naplacuje.

5. Cucina del Capitano. Veliki Italijanski restoran koji podseca na vezu Carnival Cruise sa Italijom. Zidovi su prekriveni arhivskim slikama mnogobrojnih kapetana brodova koji su bili Italijani i vodecih licnosti ove kompanije koji su slikani na italijanskim brodovima.Da sve ucine intersantnijim,sluze vas kelneri koji igraju i pevaju.Na meniju su domaci italijanski proizvodi.

Ako ste zaintersovani za vise detalja o ovom velicanstvenom brodu koji plovi Mediteranom ili o nekom drugom krstarenju,obratite se jednom od nasih agenata na 1800 929 4662.