Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Neobicna kreacija nemackih dizajnera: Pokretna sauna u ski gondoli

Nemacki dizajneri Toni Egger i Felix Tarantik kreirali su pokretne saune smestene unutar aluminijumskih ski gondola svajcarske proizvodnje.
Ova "Saunagondola" za cetiri osobe, dimenzija 2x2 metra, moze da izdrzi ekstremne vremenske uslove i dovoljno je lagana za transport.
Enterijer saune opremljen je posebno izradjenim drvetom jele i elektonskim grejacem od 4,5 kW, koji dostize temperaturu do 100¬°C. Iako se prozori na gondoli ne otvaraju, oni nude velicanstven panoramski pogled na okolinu. Sauna raspolaze i bezicnim internetom, ukoliko korisnici zele da provedu svoje vreme uz mobilne uredjaje.

- Obojica redovno koristimo saune - to je stvar kulture, a i sauna je vrlo zdrava, jer omogucava vasem telu da se lakse izbori sa bakterijama i virusima - kazuje Egger. - Ali, danasnje saune su veoma tradicionalne. One nikada nisu bile dizajnirane na moderan, pojednostavljen, visoko-kvalitetan nacin i svima njima nedostaje osecaj za lepo za kojim mi tragamo - objasnjava ovaj dizajner.

Obrazlazuci svoju ideju o upotrebi ski gondola za ove svrhe, sakupljenih iz ski centara sirom Alpa, njegov kolega Tarantik otkriva: - Tragali smo za okvirom koji bi mogao da izdrzi ekstremne temperaturne razlike. Ski gondole su za to idealne - one su neunistive.

Da bi napravili "Saunagondolu", limari, inzenjeri i stolari sirom Nemacke saradjivali su sa ovom dvojicom dizajnera, kao i sa sportskom kompanijom "Vaude". Ove saune mogu se kupiti ili iznajmiti, a njihovi kreatori su dizajnirali i kante, kutlace i tuseve, koji se mogu nabaviti kao prateca oprema ove neobicne, pokretne saune