Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Air Serbia: Usluga "dadilje na letu" postala hit na putovanjima preko Atlantika

Nova usluga "dadilje na letu" (Sky Au Pair) nacionalne aviokompanije Srbije dobila je sve pohvale od porodica koje su do sada putovale na liniji izmedju Beograda i Njujorka, uvedenoj u junu mesecu.
Ova besplatna usluga osmisljena je s ciljem da iskustvo transatlantskog putovanja ucini sto prijatnijim za porodice tako sto se roditeljima pruza pomoc u staranju o deci.
Gotovo 100 pripadnica kabinske posade "Air Serbia" proslo je obuku za ovo radno mesto u Akademiji za obuku "Etihad Airways" u Abu Dabiju, a obuka je obuhvatala teme iz oblasti decije psihologije koje omogucavaju da dadilje na letu uspesno ostvare interakciju sa decom razlicite starosti i nivoa razvoja.

Tokom desetocasovnog leta izmedju Beograda i Njujorka, dadilje na letu angazuju decu kroz igre i aktivnosti, a pomazu i roditeljima kada najmladje putnike treba pripremiti za spavanje.
Dadilje na letu se mogu prepoznati po jarko crvenim keceljama i po "kompletu" za dadilje na letu, koji sadrzi brojne zabavne stvari, kao sto su: papir u boji, slicice sa avionima, plasticne makaze i lepak koji se koristi kada deca prave razlicite predmete.
Pored toga, dadilje su opremljene i bojicama, blokom za crtanje sa likom maskote orlica i priborom za crtanje po licu, kojim se deca angacuju tokom dugog leta.
Osim sto ce ih zabaviti dadilja na letu, deca mogu da pogledaju i svoje omiljene crtane filmove i TV emisije, da se razonode igricama i da gledaju najnovije hitove animirane kinematografije i porodicne filmove iz svojih udobnih sedista, koja su opremljena sistemom za zabavu na letu.
Da podsetimo, let izmedju Njujorka i Beograda obavlja se pet puta nedeljno avionom "Airbas A330", koji je konfigurisan u dve kabine sa ukupno 254 sedista. Ako zelite da kupite karte na Air Serbia izmedju Vaseg grada i Beograda pozovite Axioma Travel na 800 929 4662.