Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Uskoro cete u Dubai ici na - skijanje

Grad Dubaji je vec odavno u svetu poznat po svojim veoma ekstravagantnim gradjevinskim projektima. Ovih dana iz njega je stigla vest da ce dobiti i "najvecu pokrivenu skijasku stazu na svetu" !

Nova najduza i najveca prekrivena ski staza na svetu imace pistu dugu 1,2 kilometara i najvisu kulu za stanovanje visine 711 metara u kojoj ce biti smesteno 885 apartmana.

Novi turisticki i stambeni projekat, Meydan One ukljucivace takodje fontanu od 420 metara, kakva ne postoji nigde u svetu, ogroman trzni centar, hotel sa 325 soba i marinu, navodi se u saopstenju vlasti iz Arapskih Emirata.
Projekat ce takodje ukljucivati i zatvoreni visenamenski sportski objekat duzine 25.000 kvadratnih metara sa biciklistickom i joging stazom od 5,3 km kao i 9 km setalista
Vrednost ovog gigantskog projekta, koji ce se prostirati na povrsini od 3,6 miliona kvadratnih metra na kome ce se mesta naci i za hipodrom usred pustinje pored najvise kule na svetu Burdz Kalifa, bice oko 6,8 milijardi dolara!

Prva faza projekta, koji treba da privuce do 78.000 stanovnika, bice zavrsena u narednih pet godina da bi se poklopila sa Svetskom izlozbom koja ce se odrzati 2020. u ovom gradu.
Podescamo da u Dubaiju postoji jos jedna vestacka ski staza izgradjena 2005. godine u trgovackom centru i koja je zasada najveca staza te vrste u svetu.

"Za grad Dubai koji neprestano gradi nesto inovativno, ovaj prokat je od velikog znacaja i za Dubai i za Arapske Emirate", objasnio je glavni za projekat Mejdana Sead Al Tajer.

"Zalozili smo se da izgradimo destinaciju visestruke namene koja ce prevazici svacija ocekivanja i koja ce istovremeno biti namenjena turistrima, stanovnicima i svim putnicima sirom sveta" dodao je on.

Dubai je prosle godine posetilo 13,2 miliona ljudi a do 2020 godine se ocekuje da ce ovaj grad primiti 20 miliona turista.