Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Svi putevi vode u RIM (najjeftinije karte preko Rima)

Bilo da ste u Rimu tri dana ili tri nedelje, uvek cete zeleti jos da ostanete! Lepote ovog uzurbanog i romanticnog grada urezace vam se dozivotno u secanje.
Da biste bar jos jednom u zivotu oziveli slike uspomena, bacite novcic u Fontanu di Trevi - kazu da kovanica prebacena preko ramena osigurava da cete se jednog dana vratiti u Rim. Ne zna se sta je lepse u ovom gradu - da li ostaci mocnog rimskog carstva ili velicanstvena dela Mikelandjela, Rafaela, da Vincija...
Laganom setnjom mozete obici dobar deo kulturnih spomenika jer se oni uglavnom nalaze u centru grada.
Rimski Forum, uvaljen izmedju brda Kapitol i Palatin je svakako pocetna tacka vaseg proputovanja. Nekada centar politickog, trgovackog i religijskog zivota, danas je jedna od najposecenijih turistickih destinacija.
Odmah do njega nalazi se grandiozni Koloseum u kome je proliveno mnogo gladijatorske krvi i na koji prvo pomislimo kada kazemo - hleba i igara.
Panteon, hram koji je posvecen rimskim bogovima, po mnogima je najbolje ocuvana gradjevina starog Rima.


Kada ste u Italiji, imate priliku da posetite jos jednu drzavu i to najmanju na svetu. Okruzen visokim zidinama,pod budnim okom garde, Vatikan u sebi krije najpoznatiju katolicku crkvu na svetu - Baziliku sv. Petra. Njenu unutrasnjost oslikavao je i cuveni Mikelandjelo u sedamdeset i nekoj godini zivota. U Muzeju Vatikana nalazi se neprocenjivo umetnicko blago za cije cete razgledanje morati da izdvojite nekoliko sati, a svakako najpoznatiji deo ove institucije jeste Sikstinska kapela u kojoj ce vas cuvari opominjati da ne govorite preglasno. Ionako cete ostati bez teksta pred cuvenim Mikelandjelovim freskama Stvaranje Adama i Strasni sud.
Kada pozelite da osetite nesto savremeniji ritam i pre svega ljude oko vas, predahnite na Spanskim stepenicama gde su se nekada okupljali naociti mladici i devojke u nadi da ce bas oni biti izabrani da budu model nekom cuvenom umetniku. Najlepse u suton, danas je to omiljeno mesto turista iz celog sveta.U Rimu ima mnogo toga da se vidi, dovoljan je podatak da ima preko 900 crkavai ko zna jos koliko galerija i muzeja koje vredi posetiti.
Rimski aerodrom, poznatiji kao Fumicino, najveci je areodrom u Italiji, a sesti po velicini u Evropi. Smesten je na svega 16 milja od grada a povezuje ih zeleznica i auto cesta. Voznja vozom traje tridesetak minuta, a voz ide do glavne zeleznicke stanice u Rimu (Termini). Aerodrom se odlikuje modernim izgledom, kao i brzim i lakim transferima `gate to gate`, tj odlicnom funkcionalnoscu. Takodje, na raspolaganju je veliki broj restorana, butika, barova, igaronica...koje ce vas zabaviti dok cekate vas sledeci let.

Axioma Travel vam nudi izuzetno povoljne cene za stari kraj upravo preko Rima. Ukoliko zelite, prilikom putovanja ka Beogradu, Sarajevu, Skopju ili Zagrebu mozete napraviti stop u Rimu u trajanju po vasoj zelji.
Posto su cene jako poviljne,pogotovo za polaske do 26.juna 2015,mesta je sve teze naci po najnizim cenama pa predlazemo da kupite vase karte sto pre.

Pozovite nas i rezervisite vase karte: 800 929 4662