Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Ponuda koja se ne odbija - kuca na Siciliji za 1€

Divna, mala, starinska kuca u sicilijanskom selu na brdascu, okruzena prirodnim lepotama, prodaje se za samo jedan evro.

Smestene nedaleko od velikog zelenog pojasa i planinskog pojasa Madonie, oko 120 kilometara jugoistocno od Palerma, s pogledom na Etnu - takve su kuce nalaze svuda na lokalitetu Gangija

Napustili su ih vlasnici koji su emigrirali dvadesetih godina proslog veka. Ove kuce skrivaju vrednosti kao sto su plocice iz 18. veka, stare sporete na drva ili plafone s gredama i sve to s prekrasnim vidikom.

Dvadesetak ih se jos nudi na prodaju po ceni od jednog evra, dok ostalih 300 vredi izmedju 5 i 15.000 evra. Sve to u okviru incijative koju je pokrenulo selo kako bi zaustavilo decenije demografskog pada i obnovilo privredu.

Kupci moraju u opstini da poloze kaparu od 5.000 evra kao garanciju da ce renovirati kucu u roku od tri godine, dok procenjeni trosak takve obnove iznosi otprilike 20.000 evra, osim ako ne treba da se popravi i krov, cime se onda cena dize.
Ideja je nastala jos pre nekoliko godina ali kako niko od gradskih vlasti nije govorio engleski jezik,malo ljudi je culo o ovome i odziv je bio jako los.Nedavno su se stanovnici ove regije,njih 7000 obratili za pomoc Marie Wester, koja govori engleski i koja je savetnik za nekretnine.Ona je uz dobar marketing privukla kupce iz Britanije,Svedske,Amerike i Rusije koji smatraju da je ovo dobra prilika za jeftinu investiciju.