Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

8 nacina kako olaksati putovanje zimi

Ova sezona je zapocela kao losa za putnike.Vise od 26 000 letova je otkazano samo 4.i 5.februara.U prethodnom mesecu je otkazano cak 40 000 letova.Za prva cetiri meseca 2013.god otkazan je tolik broj letova.Na vremenske nepogode ne mozemo da uticemo,ali evo par saveta kako mozete sebi barem malo da olaksate put.Ali pre svega,strpljenje i paznja su najvazniji!

1.Besplatno promenite svoj let-ako letite kroz ili iz grada u kome je nevreme,nazovite avio kompaiju da vam promene let.
2.Reagujte brzo- pozovite avio kompaniju sto pre ,niste jedini koji mora da promeni let a dobra mesta i veze se brzo popunjavaju
3.Pratite desavanja vezana za vasu avio kompaniju i aerodrom-mnoge avio kompanije danas putem raznih drustvenih mreza javljaju i najmanje promene i daju vazna uputstva svojim korisnicima.
4.Ako ste "zaglavljeni"-resavajte problem.Dok cekate u redu da vam agent na aerodromu promeni let,pokusajte da dobijete agenta i putem telefona ili on line,moguce je da cete tako brze i bolje dobiti odgovarajucu alternativu.

5.Napunite telefon odn.kompjuter/tablet koji nosite na put-da vam se ne bi desilo da po aerodromu gde mozete da ih napunite,umesto da resavate problem sa letom.
6.Proverite status vaseg leta,bez obzira odakle i kuda idete.Ako letite iz suncane Kalifornije ili Floride i mislite da nevreme nece uticati na vas-varate se.Letovi jedne avio kompanije su povezani i nevreme u jednom ili dva grada moze cesto da utice i na letove u drugim gradovima.Na website avio kompanije ili preko telefona mozete proveriti status vaseg leta.
7.Budite razumni-agenti avio kompanija nisu izazvali sneg i pokusavaju da vam pomognu na najbolji moguci nacin.Svako ce pre naci dobru vezu za smirenog i strpljjivog putnika nego za nekoga ko vice I preti.
8.Budite logicni-ne vozite u oluju.Pratite vremenske prognoze za regije kroz koje treba da prodjete i ne krecite ako bas nije neophodno.Obavezno proverite pritisak u gumamama,antifriz,akumulator,napunite rezervoar.Imajte u autu lopatu za sneg,kesu peska ili soli,cetku za ciscenje snega,kablove za paljenje auta,rezervnu gumu,tecnost za brisace,mobilni telefon i punjac,cebe,rukavice,kapu i naravno hranu,za ne daj Boze.