Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Ako zelite udoban i bezbrizan let-letite jednom od 10 najboljih na svetu

Ako zelite udoban i bezbrizan let-letite jednom od 10 najboljih na svetu
Putnici su glasali i izabrali 10 najboljih avio kompanija iz celog sveta.Ocenjivali su udobnost kabine,uslugu na letu,korisnicki servis,sveukupna vrednost za novac i hrana.
Vec 17godina za redom na celu kolone je Singapore Airlines i predvodi listu azijskih avio kompanija koje su medju 10 svetski najboljih.Osim Azije,na listi se nalaze avio kompanije i drugih kontinenata.
1.Singapore Airlines je na prvom mestu od kada je casopis Travel and Leasure zapoceo sa dodeljivanjem titule najboljih kompanija sveta.Dobili su najbolje ocene u svim oblastima,od izuzetne hrane do udobnosti u kabini .Sedista od 32inca i usluge stjuarda koji su tu da udovolje sve moguce i nemoguce zahteve putnika su u mnogome pomogli.Oni sa dubljim dzepom,koji mogu da priuste mesto u prvoj klasi, let provode u privatnoj kabini sa posebnim krevetom i 23in televizorom.
2.Air New Zeland vec godinama polako ali sigurno se penje prema vrhu liste.Pre dve godine bili su na sedmom a prosle godine na cetvrtom mestu.Ove godine,osim hrane i udobnosti, posebno su popravili uslugu na letu i popeli se na drugo mesto.Novina je da imaju opciju da sedam dana pre leta mozete da pokusate da dobijete prelazak u biznis klasu i imaju posebnu klasu - cuddle class-sedista u ekonomskoj klasi koja se spoje u krevet.
3.Emirates su spali sa drugog mesta gde su bili dve godine za redom.Uspeli su da odrze kvalitet hrane i komfor ali ono sto su im putnici zamerili su nedostaci u korisnickom servisu i ukupna vrednost.Ali ni trece mesto na listi najboljih nije za potcenivanje
4.Korean Air su prosle godine bili na cak devetom mestu. Zahvaljijuci ostenim poboljsanjima u svim oblastima,posebno hrani i usluzi na letu,uspeli su da se popunu za cak 5 mesta.
5.Cathay Pacific Airways se ove godine popeo za 2 mesta.Uveli su dosta novina koje nisu ostale nezapazene.Svako sediste,koje je sada 32in sirine,ima uticnice za iPod i USB.
6.Asiana Airlines je ove godine ostavarila izuzetan skok na listi.Pre dve godine su bili cak na 11 mestu a godinu pre na sestom mestu.Ove godine su puno ulozili u sredjivanje kabina ,znatno poboljsali uslugu na letu i korisnicki servis i sveukupnu vrednost.
7.Virgin America -na zalost pali su za dva mesta na svetskoj listi ali su prvi od americkih avio kompanija.( U Americi su na prvom mestu).Primecena su velika ulaganja u uslugu na letu,hranu i udobnost.
8.Qatar Airways nekada je bio na drugom i trecem mestu i sada inovacijama pokusavaju da se vrate na vrh liste.Sedista su sada 32in a hranu na letu priprema svetski poznat kuvar Nobu Matsuhisa.
9.Virgin Atlantic Airways ove godine su pali za jedno mesto u odnosu na prethodnu,ali su ipak ostali medju 10 najboljih na svetu.Uvek se trude da budu drugaciji i zanimljiviji od drugih.Ove godine,na primer,u prvoj klasi su sluzena pica sa ledom u obliku lika Sir Richard Bransona.

10.Thai International Airways je zadrzala ovu poziciju vec par godina za redom. Putnici su primetili da je celokupna vrednost se poboljsala,ali nedovoljno u poredjenju sa drugim kompanijama na listi.Thai je uveo AVOD(Audio Visual on Demand) i jos neke novine,ali posto uglavnom lete po Aziji i Evropi(jedini let prema Americi je za LAX),jos uvek ne mogu da budu jaki konkurenti za bolju poziciju na listi.

Virgin Atlantic Airways je najintersantniji nasim putnicima jer nudi svakodnevne letove iz New York-a,Bostona,Chicaga,Washington-a,Miami-a,Orlanda,Los Angeles-a i San Francisca sa vezama za Beograd,Zagreb,Skopje i Sarajevo.Ovog leta nude i povoljne cene . Pitajte jednog od nasih agenata za detalje.Axioma Travel 1800 929 4662.