Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Pismo zalbe avio kompaniji koje ce vas oduseviti

Lose iskustvo sa nekom avio kompanijom svakako nije smesna stvar. Medjutim, kada vase pismo zalbe dobije odobravanje Ricarda Brensona, mozete biti sigurni da ce skrenuti paznju mnogih.
Originalno objavljeno u aprilu 2013. godine i usmereno ka LIAT-u, karipskoj avio kompaniji, ovo pismo zalbe dobilo je na paznji nakon sto ga je Ricard Brenson podelio sa svojih 3 miliona prijatelja na Tviteru u junu.
"Kako da napisete pismo u kom se zalite - procitajte ovo urnebesno pismo koje je napisao jedan iznerviran putnik", napisao je Brenson.

"Dragi LIAT-e,
samo bih zeleo da kazem da je jako obzirno to sto svojim putnicima pruzate tako detaljnu turu Kariba.
Vecina drugih avio kompanija sa kojima sam leteo jednostavno zele da me odvedu od tacke A do tacke B, i to prilicno brzo. Bio sam zaintrigiran time sto ste nam dozvolili da stanemo ne na jednom, vec na sest velicanstvenih aerodroma. I ko jos zeli da sve vreme leti samo jednim avionom? Imali smo i priliku da ga menjamo svaki put kada bismo sleteli.
Prilicno sam uzivao u isprobavanju bezbednosnih skenera na svakom od ovih aerodroma. Zaista mislim da je necuveno misljenje mnogih da su svi ti skeneri isti. S obzirom na to da sam imao priliku da me pipaju i brojni ostrvljani, vec tada sam imao osecaj da sam u toplom zagrljaju Kariba.
Takodje mi se svidja sto je to sve cinjeno za vreme mog "ostrvskog vremena", zato sto zaista volim kada imam vremena da upijam atmosferu brojnih aerodromskih cekaonica. Kada je konacni dolazak u pitanju, ko jos zeli da se vozi trajektom posle svog tog letenja. Drago mi je sto je trajekt davno otisao pre naseg dolaska i to sto su svi barovi i restorani vec prestali sa radom.

Zato, hvala vam, vi ste zaista prava avio kompanija Kariba.

P.S

Slobodno zadrzite torbu, iovako mi se nikada nije svidjala."

Kupovinom Travel Guard se necete 100% zastititi od slicnih neprijatnosti,ali cete barem moci da nadoknadite stetu.Pitajte jednog od agenata Axioma Travel za detalje o kupovini Travel Guard Insurance.