Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Feng Shui u avionu: gde, kada, kako?

Avio kompanijaJetstar Asia angazovala je feng shui strucnjaka Dejvida Tonga da prouci energiju aviona Airbus A320 i napravi plan sedenja koji bi putnicima mogla biti od koristi.

Pomenuta singapurska kompanija tvrdi da je prva avio kompanija na svetu koja je izradila ovakvu studiju. Kada milioni ljudi sirom sveta primenjuju feng shui u svojim domovima ili na poslu, zasto to ne bi ucinili i u avionu, navodi se iz uprave kompanije.

Ipak, mnogi su potez videli kao jos jedan u nizu marketinskih trikova, ali veoma uspelih i zabavnih.

Na sajtu kompanije moze se pogledati raspored sedenja a zainteresovani mogu odabrati ona sedista koja donose vise srece u ljubavi, zdravlju, na poslu, sa porodicom... U posebno osmisljen servis za ovu priliku mozete uneti podatke i u zavisnosti od toga koju oblast zivota zelite da poboljsate, bice vam preporucena najpogodnija sedista.
Primera radi, za muskarce koji zele da poboljsaju zdravlje preporucuju se redovi 9, 19 i 29. Zene koje takodje zele zdraviju godinu trebalo bi da kupe karte u redovima 1, 11 i 21.
Oni putnici koji traze prijateljstvo trebalo bi da obezbede sebi mesto u redovima pod brojem 3, 4, 13, 14, 23 ili 23.
Iz komapnije su povtrdili i staru izreku "Ko rano rani dve srece grabi" jer je utvrdjeno da su najsrecniji oni putnici koji putuju izmedju pet i sedam sati ujutru.

Nasi agenti se uvek trude da svojim putnicima izadju u susret kada god je to moguce i da vam rezervisu najbolje respolozivo sediste u datom trenutku.Zato je vazno da karte kupite sto pre jer nijedna avio kompanija ne dozvoljava da se mesta rezervisu pre nego sto se karta izda,a sto duze cekate manje su sanse da cete dobiti mesto koje biste zeleli.
Naravno ne mozemo da vam garantujemo da ce vam sedenje bas na tom sedistu poboljsati zdravlje,ljubavni ili poslovni zivot!