Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Neobicni hosteli Evrope

Hosteli smesteni u nekadasnje zamkove i plemicke kuce cuvaju autentcnost vremena kada su izgradjeni. Rezervisite sobu u kojoj su nekada ziveli monasi, boravili nemacki carevi ili stvarali belgijski slikari.

Hostel Stayokay Heemskerk u Holandiji

Bryn Gwynant
Welsh

Ovaj hostel se nalazi u podnozju planine Snowdod, u jezgru nacionalnog parka, na povrsini od oko 1 acre. Na samom izlazu iz hostela pocinju zanimljive pesacke i biciklisticke staze. Ne propustite stazu Watkin koja vodi do same planine Snowdon. Pocetak te staze je na samo 1.5 km od hostela koji je postavljen na blagoj uzvisici sa pogledom na okolna jezera.
Glavne atrakcije u blizini su vodopadi Aberglaslyn Pass, rudnik Sygun Copper Mine i oblast Llyn Peninsula.
Hostel ima 73 kreveta. Prenociste u sestokrevetnoj sobi je od $20.

Felicien Rops
Belgija

Na obali reke Maas u staroj plemickoj kuci koja je nekada bila atelje belgijskog slikara Feliciena Ropsa, danas je smesten hostel. Ovo je dobra polazna tacka za obilazak grada Namur.
U blizini hostela moguce su razlicite aktivnosti: paraglajding, voznja bickla, voznja camcem duz reke Maas, obilazak suma, pecina, tvrdjava,zamkova.
Hostel ima 110 kreveta. Prenociste u sestokrevetnoj sobi je od $24.

Schloss Röthelstein
Austrija

U gradu Admont, u planinskoj regiji nacionalnog parka Gesäuse, moguce je odsesti u zamku izgradjenom u 17. veku,u sklopu kojeg je autenticna velika dvorana i gostionica. Postoji i unutrasnje predvorje sa arkadama i prijatnim ambijentom za setnje.
Hostel ima 94 kreveta. Dvokrevetna soba sa doruckom je $120.

Castillo de San Servando
Spanija

Ovo je srednjovekovna tvrdjava koja je u 11. veku bila manastir. Nalazi se u blizini grada Toledo, od kojeg je razdvojena rekom Tajo. Obidjite grad Toledo i uzivajte u samom hostelu u sklopu kojeg su bazen, dva sportska terena i prostrana basta. Hostel ima 106 kreveta.

Abbaye de Cadouin
Francuska
Ovaj hostel se nalazi u regiji Dordogne, izmedju gradova Sarlat i Bergerac , a smesten je u opatiji iz 12. veka. Prostorije u kojima su nekada boravili monasi, danas su pretvorene u hostelske sobe. Od nedavno, mesto se nalazi na listi UNESCO.
Hostel ima 80 kreveta. Prenociste u petokrevetnoj sobi je $24, dvokrevetna soba sa doruckom $60.

Loch Lomond
Skotska

Seoska kuca izgradjena na jezeru Loch Lamond u nacionalnom parku Trossachs pretvorena je u hostel. Kraj je karakteristican po zanimljivom seoskom ambijentu sa jezerom koje je na samo 300 m od hostela i okolnim brdima sa atraktivnim vidicima.
Kuca je nekada pripadala skotskom kralju Robertu Brusu i bila njegova lovacka kuca. Pojedini elementi enterijera zadrzali su svoju autenticnost poput spiralnog stepenista, prozorskih vitraza i balske dvorane. Hostel je okruzen prirodom idealnom za hodanje, voznju bicikla i istrazivanje divljine.
Hostel ima 153 kreveta. Prenociste je od $19

Castello Vuillermin
Italija

U severnoj italijanskoj regiji Ligurie, u mestu Finale, nalazi se zamak koji je danas pretvoren u hostel. Smesten je nadomak mora, pa ukoliko planirate bajkovito letovanje, ovo je idealna opcija za to. U neposrednoj blizini su grad Genua i priobalni mali gradovi na obali Cinque Terre.
Hostel ima 82 kreveta. Prenociste u visekrevetnoj sobi je od $21

Montebello
Svajcarska

U gradu Bellinzona, u srcu kantona Ticino, nalazi se dvorac Montebello koji je UNESCO uvrstio u listu svetske bastine. Istorijski centar grada je u blizini hostela. Oblast je brdovita i predstavlja magnet za sportske entuzijaste.
Hostel ima 130 kreveta. Prenociste u sestokrevetnoj sobi je $37, dvokrevetna soba $46

Zamak Nürnberg
Nemacka

Zamak Nürnberg je simbol istoimenog grada koji je poznat po Nirnberskom procesu .Zamak u kojem su vekovima boravili nemacki carevi, sada je pretvoren u hostel. Sve znamenitosti nalaze se u neposrednoj blizini zamka.
Hostel ima 307 kreveta. Prenociste sa doruckom je od $31

Stayokay Heemskerk
Holandija

Ovaj hostel je smesten u zamku iz 13. veka - Slot Assumburg. Bajkovitost pojacava gigantski ulaz, atraktivne prostrane dvorane, kanal oko zamka i most preko kanala. Hostel je renoviran, sobe i sanitarije dobili su novi izgled. Na samo 3 km od hostela smesten je nacionalni park idealan za setnje i voznju bicikla. Hostel ima 166 kreveta.

Pozovite agente Axioma travel da rezervisete avio karte za vasu sledecu destinaciju.
Axioma Travel 1800 929 4662.