Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

NAJINTERSANTNIJI AERODROMI SVETA


Vecina nas ne zeli da ima dugacka presedanja izmedju letova i zeli da izbegne duga cekanja po aerodromima. Na zalost,presedanja od par sati su neizbezna a za medjunarodne letove i neophodna.
Zato se sve vise aerodroma danas trudi da intersantnim sadrzajima olaksa i cak ulepsa visecasovna cekanja na aerodromima.
Nedavna istrazivanja su pokazala da cak 44 procenata putnika je zaintersovano da vidi izlozbe vezane za istoriju,nauku ili kulturu,16 procenata ispitanika bi volelo da vreme na aerodromu iskoristi za masazu ili neki drugi tretman za opustanje a 12 procenata smatra da bi igralista za decu pomogla da vreme brze prodje i njima i njihovim malisanima.Naravno,shopping,dobri restorani i mogucnost koriscenja internet nalaze se na vrhu liste zahteva.

Pretstavljamo vam neke od najboljih aerodroma sveta prema misljenjima citaoca magazina Travel and Leasure
Hello Kitty waiting area on the Taoyuan airport, Taiwan

Incheon International Airport
Nalazi se u Seulu,Juzna Koreja,i na njemu je najomiljeniji Nacionalni Muzej Koreje.Osim njega,na aerodromu se mogu naci radionice u kojima putnici imaju priliku da naprave lutke u tradicionalnim nosnjama Koreje.Za decu su napravljene "dzungle" igraonice,a za sve su na raspolaganju besplatni tusevi,klizaliste na ledu,spa saloni,kao i mnogobrojne muzice priredbe.

Changi International Airport
Koji se nalazi u Singapuru a u njemu je neverovatna tropska basta na dva sprata u kojoj se nalazi 47 vrsta leptira i 200 vrsta biljki mesozdera koje se hrane insektima iz baste.Na aerodromu mozete pogledati film,plivati u bazenu,iznajmiti sobu za odmor ili ici na intersantan pedikir - stopala se potope u vodu punu sitnih riba koje vas grickaju - pa ko voli nek izvoli.

Charlote Douglas International Airport
U Severnoj Karolini karakteristican po dugackom redu drveca i belih drvenih stolica za ljuljanje ,bas kao one koje se nalaze na juznjackim terasama Amerike.A tu je i Wine Bar u kome mozete probati vina iz devet lokalnih vinara.

Portland International Airport
U Oregonu veliki znacaj daje podsticanju umetnosti, tako da tu mozete videti mnogobrojne izlozbe i muzicke nastupe lokalnih umetnika.U restoranima su cene iste kao i u lokalima van aerodroma a taksa se ne placa !

Detroit Metropolitan Wayne County Airport
Cesto mesto presedanja nasih putnika interesantno po ogromnom tunelu svetlosti sa originalnom muzikom i raznolikim igrama svetlosti na staklenim skulpturama i plocama.

McCarran International Airport
Ako se nadjete na ovom aerodromu u Las Vegasu,ne morate da idete na Strip da biste se kockali jer se na McCarran aerodrmu nalazi preko 1300 slot masina.A kada vam kocka dosadi,mozete pogledati zanimljive izlozbe u Muzeju avijacije ili iskoristiti besplatan internet .

Taoyuan International Airport
Nalazi se u Taipei,Tajvan i na njemu je glavni motiv Hello Kitty,tu mozete naci sve od stolica do dekoracija za zid do igraonica za decu i prodavnica sa likom ovog decjeg ljubimca

Schiphol Airport
deomacin je muzeju sa kolekcijom dela iz perioda zlatnog holandskog doba i modernim izlozbama koje se redovno menjaju.

Vancouver International Airport
Ako se nadjete na ovom kanadskom aerodromu iskoristite priliku da posetite akvarijum zapremine 30 000 galona sa preko 1000 razlicitih morskih vrsta medju kojima su meduze,morske zvezde imnoge druge.

Hong Kong Airport
Domacin je cetvorospratnom 4D bioskopskom ekranu na kome putnici mogu da gledaju najnovije filmove ali i da "udju" u njih zahvaljujuci specijalnim efektima i 3D naocarima pomocu kojih cete misliti da ste se nasli u snegu,magli,mirisljavim poljima...

Da biste olaksali sebi put informisite se o zanimljivostima aerodroma u kome cete provesti par sati cekajuci na sledeci let. Agenti Axioma travel su tu da vas savetuju i upoznaju sa atrakcijama koje vam mogu pomoci da vam vreme brze prodje.