Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

"PUTEVIMA TITA"

Sjedinjene Americke Drzave i Hrvatska pripremaju turisticku turu pod nazivom"Putevima Tita"

Ako sve bude teklo po planu, brojni americki studenti sledece godine doci ce u Hrvatsku ne bi li polozili pionirsku zakletvu u Kumrovcu, nosili stafetu, obisli Brione...

Rec je o ideji politcko - istorijskog turizma, a program se vodi pod radnim naslovom "Putevima Tita".
Plan je da "Putevi Tita" ne budu samo obicna turisticka tura, vec i studijsko putovanje. Osim obilazaka znamenitih mesta vezanih za zivot Josipa Broza Tita, program bi ukljucivao i predavanja istoricara i drugih strucnjaka. Kao obavezna stanica za sada je u planu Brozova rodna kuca u Kumrovcu, ali nisu iskljucene bi druge lokacije.

"Planiramo sedmodnevni program. Obilazit ce se lokacije vezane uz Titov zivot poput Kumrovca, Bleda, Ljubljanje, Zagreba i Beograda, zatim Brijuna, a mozda i Golog otoka. Smatramo da je Tito kao svjetska povijesna ličnost element na kojem mozemo graditi pristup ovom trzistu", objasnjava Sucic Cevra,jedna od organizatora ove ture.

Uz brojne lekcije iz istorije studente ce ocekivati i mnogo zabave. Svako od njih dobice svoju pionirsku uniformu, naucice pionirsku zakletvu, a u planu su i susreti s clanovima drustva posveceni Titovom liku i delu, kao i sa ljudima koji su preziveli bitke u Drugom svetskom ratu.

Americki agenti i predstavnici univerziteta u septembru bi trebalo da obidju sve potencijalne lokacije koje ce promovisati po americkim kampusima. Ocekuje se veliki broj zainteresovanih, a prve grupe trebalo bi da stignu vec 2013. godine.
Ako ste mozda stariji,onda ce vas ovo podsetiti na skolske dana i na ovakve ekskurzije koje su u Titovo vreme bile jako popularne u svim skolama.Ako ste pak mladji,ovo vam je dobra prilika da mozda naucite nesto novo i provedete deo svog boravka u starom kraju na jedan malo drugaciji nacin.
Bez obzira sta mislite o Titu, Axioma Travel je ,kao i uvek,spremna da vam pomogne oko rezervisanja avio karata za Hrvatsku ili Bosnu,Srbiju,Makedoniju ili Crnu Goru .