Axioma Travel home page

Reservation request form









* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • New York - Sarajevo $829
 • Chicago - Sarajevo $949
 • San Francisco - Sarajevo $925
 • New York - Skopje $779
 • Chicago - Skopje $949
 • San Francisco - Skopje $829
 • New York - Beograd $719
 • Chicago - Beograd $749
 • San Francisco - Beograd $919


 • Valid for departures after Aug 2018.
  Some dates are already sold out.
  Valid for purchase until 30 Nov 2017.
  Petak i subota extra $20 po pravcu.
  Sve cene samo sa 1 stopom

More details >>

Axioma Travel news

Putovanje sa bebom

Pedijatri preporucuju da se do treceg meseca ne putuje, osim u nekim izuzetnim situacijama.Ako se odlucite na putovanje avionom, znajte da se kod malog deteta, kao uostalom i kod odraslih, promena pritiska prilikom poletanja i sletanja moze odraziti vrlo nepovoljno na zdravlje. Preporuka pedijatra je da, ako je beba na prirodnoj ishrani, obavezno sisa u momentu poletanja i sletanja. Ako je beba tek zavrsila obrok, a avion uzlece, dajte joj cuclu, flasicu s vodom ili dohranu ako je na vestackom mleku. Vecem detetu treba dati zvakacu gumu ili neku mekanu bombonu da zvace i otvara usta kako bi se izjednacio pritisak.Deca do 2godine starosti mogu da putuju u krilu roditelja(lap child) a deca preko 2 godine moraju da imaju svoje sediste.Kada putujete sa malom decom,obavezno ponesite nesto cime ce se dete zabavljati tokom puta.Upakujte ih tako da dajete detetu postepeno jednu po jednu zanimaciju kada je to potrebno.Extra odeca za vas i za dete je neophodna jer nikada ne znate da li ce dete nesto prosuti ili ce mu iznenada pozliti.Takodje,zbog cestih promena temperature na aerodromu,u avionu i na krajnjoj destinaciji,preporucljivo je da i vi i dete se obucete "slojevito" kako bi skinuli ili dodali deo odece po potrebi.Cak i kada putujete sa vecom decom,preporucljivo je poneti nesto za "grickanje" jer nikada ne znate koliko dugo mozete da cekate na let.Ne zaboravite i debele carape jer ako mu noge oteknu u toku leta,dete ce traziti da se izuje.Jedna od najvaznijih stvari je da budete ranije na aerodromu.Stres i nervoza zbog putovanja sa malim detetom ce se samo povecati ako budete i kasnili na let! Savetujemo da karte rezervisete sto pre kako biste dobili sto bolja sedista na letu,sto ce mnogo doprineti da voznja avionom bude prijatna i za vas i za dete. Axioma Travel 1 800 929 4662